HUDSON

HUDSON Lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 115 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hudson. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2022 om 18:47 The order arrived in time but it is a rip off. Paying 6 Euro for 4 (yes four) onion rings is shameful. Paying 10 euro for 12 small pieces of meat is the same. The quality was decent but those are not portions but just teasers. Will not order again!
13 jan 2022 om 21:22 Eten was zo goed als koud. Maaltijd was zeer summier. Was alleen de hamburger. Ik dacht dat de maaltijden zoals in het restaurant zouden zijn, maar dus niet. Had niet in de gaten dat patat apart besteld moest worden. Wel koud opgegeten….
12 jan 2022 om 21:24 Eten was lauw. En dat terwijl Hudson op nog geen 500 meter van ons huis zit. Teveel tijm in de BBQsaus, waardoor deze saus op hoestdrank leek. Jammer, voorheen lekker gegeten bij Hudson, maar laten bezorgen is geen succes.
9 jan 2022 om 19:34 Super lekker gegeten! Kids menu is helemaal top. En de vegan avocado burger is écht een aanrader, die neem ik de volgende keer weer!
13 nov 2021 om 0:22 My burger bun had mold on it. It was disgusting.
30 okt 2021 om 21:30 Run away, particularly on saturday, they are apparently too busy to be accurate, polite and service-oriented. It was almost my fault that wine was forgotten, no solution offered beside 'send yourselfcan email to thuisbezorg to be reimbursed".
29 okt 2021 om 19:50 Alles was koud! Niet te eten friet slap en koude hamburgers , niet apart in aluminiumfolie, dus door de koude saus ook koud. Niet voor herhaling vatbaar 50 euro down the toilet
20 okt 2021 om 16:47 Hamburger was prima maar niet bijzonder. Kindermenu was echt verschrikkelijk, beloofde komkommerstrips & ketchup zaten er niet bij, het waren gewoon kipfilet stukjes gebakken (geen krokant korstje zoals je wilt met een nuggget) en patat koud & nat
29 sep 2021 om 21:26 Fast delivrey although the meal was cold. No fork was provided with the salad, how can we eat it ? It's a pity.
28 mei 2021 om 9:50 The food was good.
22 mei 2021 om 19:49 De burger was helemaal uit elkaar gevallen en de onderdelen zompig geworden. Behalve de patty. Die was niet juicy en meaty zoals je mag verwachten, maar vrij solide en een beetje droog. De smaak was prima. De friet was koud. Geld niet waard.
21 mei 2021 om 15:17 Eten heerlijk, bezorging 45 min te laat. Schuld van Thuisbezorgd, niet Hudson: te weinig bezorgers. Geen overleg. Thuisbezorgd zou bezorgkosten moeten compenseren en korting moeten geven op bestelling in dit soort gevallen. Winst genoeg immers.